Alt du skal vide om septum piercing i København

08 januar 2024
Signe Lindhard

editorial

I de seneste år har septum piercingen genvundet sin popularitet og er nu et vildt populært smykke blandt modebevidste mænd og kvinder over hele verden. I København ser vi en stigende trend, hvor flere og flere vælger at pryde deres næse med en septum piercing.

Hvis du overvejer at få lavet en septum piercing København, så er der en række ting, du bør tage i betragtning før, under, og efter processen. I denne artikel vil vi dække alt fra at finde det rigtige piercingstudie til pleje og vedligehold af din nye piercing.

Septum piercing er en type ansigtspiercing, der går gennem det bløde væv mellem næseborene og næsetippen. Denne type piercing har rødder i kulturer, der har praktiseret kropspiercing i århundreder, herunder visse indfødte amerikanske stammer og indiske traditioner.

Vælg det rette piercingstudio

Når du har besluttet dig for at få en septum piercing, er det første skridt at vælge det rette studio. København tilbyder et hav af professionelle studios, men det er vigtigt at vælge et sted, der specialiserer sig i netop septum piercinger og har et godt ry.

 Et godt studio vil også tilbyde en grundig konsultation, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål og blive vejledt omkring valg af smykker, placering og pleje. Tjek online anmeldelser og tal med tidligere kunder for at få et indblik i deres oplevelse.

Septum piercing København

Forberedelse og selve piercingen 

Før du får lavet din piercing, er det vigtigt at forberede dig. Spis et godt måltid for at holde dit blodsukker stabilt, og sørg for at være veludhvilet. At blive piercet på en tom mave eller når du er træt, kan øge din risiko for at blive svimmel eller besvime.

Når du ankommer til studioet, vil pierceren sørge for, at området er rent og fri for bakterier, før de markere det præcise sted for piercingen. Selve piercingprocessen er hurtig, men det er normalt at opleve en kortvarig, skarp smerte, efterfulgt af en varm fornemmelse.

Hvor kan jeg få en septum piercing i København?

Hvis du leder efter et studie i København, som kan tilbyde dig sikkerhed og professionalisme sammen med en førsteklasses service, er Rebellic (https://rebellic.me/) stedet at gå hen. Med erfarne piercere, der prioriterer både kvalitet og kundens komfort, kan du føle dig tryg igennem hele processen.

I din søgen efter septum piercing i København går du ikke galt i byen med et besøg hos Rebellic. Med fokus på din sikkerhed, komfort og stil, kan du forvente et resultat, du vil være tilfreds med og stolt af at vise frem. 

Flere Nyheder